Week van de Arbeid met 52 Weken Duurzaam

Zondag 1 mei was de de dag van de Arbeid. Een dag waarop we arbeidsrechten vieren. 52wekenduurzaam heeft maar liefst deze hele week omgedoopt tot Week van de Arbeid! De week van betekenisvolle en duurzame arbeid. In het kader hiervan zijn wij geïnterviewd.
 
Elke week een nieuwe uitdaging. Daarmee stimuleert 52wekenduurzaam om te onderzoeken welke duurzame keuzes ons leven leuker maken. Zodat ieder zijn eigen versie van een duurzame leefstijl ontwikkelt. Ieder net even anders.
 
Deze week de week van betekenisvolle en duurzame arbeid dus. Want je kunt thuis lekker bezig zijn, weinig afval produceren en letten op je energieverbruik, maar  hoe zit het met je werk? We werken zo’n 80.000 uur in ons leven, dus laten we die inzetten voor iets leuks en nuttigs!
 
En het toffe is dat 52wekenduurzaam ons interviewden over bullshitjobs en betekenisbanen. Over de 80.000 uur die je werkt in je leven en hoe je die kunt invullen op een manier die bij jou past én die iets toevoegt voor de wereld. Je vindt het interview hieronder. 
 
En er is meer: op dinsdag 10 mei van 20:00-21:30 uur geven we een gratis online workshop ‘In 3 stappen naar betekenis in je baan’. In de interactieve workshop neemt Marieke je mee in hoe jij positieve impact maakt in je (huidige) werk. Je krijgt de handvatten om te ontdekken wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Zo ontdek je waar jij een betekenisvolle bijdrage aan wilt leveren waardoor je sneller kansen ziet die hierbij aansluit. Ben je erbij?
 
Je vindt hier het interview met Serge Calon van 52 Weken Duurzaam:
 
Als aankondiging van de Week van de Arbeid maakte het team van 52 Weken Duurzaam onderstaande toffe video:

Ook interessant

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.