Gratis Webinar
'Maak werk van Waardevol Werk'

De 3 stappen naar een betekenisvolle carrière

Je maakt je zorgen over duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Dat is ook de reden dat je in je privéleven steeds bewustere keuzes maakt. Tegelijkertijd knaagt het aan je dat je in je werk weinig bijdraagt aan de wereld, of een bijdrage levert die niet helemaal bij jou past. Geregeld sluit je met een onvoldaan gevoel en weinig energie de werkdag af. 

Je hebt besloten dat je meer of een andere positieve impact wilt maken met je werk. Maar wat wil je dan precies? Je hebt wel eens op (duurzame) vacaturesites gekeken, maar je ziet niks waar je écht enthousiast van wordt. Of dan toch je huidige werk blijven doen 
om daar het verschil te maken?

Logische dilemma’s! Precies daar gaan we in het gratis Webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’ mee aan de slag. We delen de 3 concrete stappen naar een betekenisvolle carrière en we gaan direct aan de slag met de eerste stap. Ben je erbij?

Jij wilt..

Dit is voor jou als..

Dit is niet voor jou als..

Jij kan het verschil maken

We hoeven jou niet uit te leggen dat we in een wereld leven met grote maatschappelijke uitdagingen. Grondstoffen raken op, er is veel ongelijkheid en ondanks de groeiende welvaart zijn we er niet gelukkiger op geworden.

Het is tijd voor verandering. En die verandering vraagt om professionals zoals jij. Professionals die willen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld.  

Hoe jij dat doet is aan jou! Misschien denk je gelijk aan functietitels als duurzaamheidsadviseur of MVO-manager, maar gelukkig zijn er nog veel meer invullingen van een betekenisvolle carrière. 

Misschien blijf je in je huidige baan om daar een verandering te realiseren? Of zet je de stap naar een nieuwe plek, omdat jij daar meer kan betekenen? 

Wat je ook kiest: het begint bij ontdekken wat jij wilt. We helpen je daarmee op weg in dit webinar. Ben je erbij? 

Hoe zou het voor je zijn...
als je een baan hebt die in lijn is met wie jij bent
En waarmee je ook nog eens een positieve impact maakt?

WAT Anderen zeggen

In dit webinar ontdek jij..

Hoe werkt het precies?

Het webinar vindt plaats via Zoom en je kunt via je browser meedoen. Je bepaalt zelf of je zichtbaar wilt zijn, door je camera en microfoon aan of uit te zetten.

Naast dat je veel handvatten en tips krijgt, gaan we ook direct met elkaar aan de slag. Verder is er genoeg ruimte om je vragen te stellen via de chat.

Deelname is gratis!

Zien we je in het webinar? Meld je dan snel aan!

DSC07705

WAT Anderen zeggen

Over Marieke

Het webinar wordt begeleid door Marieke Jacobs. Marieke is co-founder van BetekenisBaan en trainer Waardevol Werk. 

Marieke werkte bij Heineken toen het 4,5 jaar geleden tot haar door drong dat we 2 tot 3 aardbollen nodig hebben als we zo met elkaar blijven doorleven.

Dat inzicht zorgde ervoor dat ze het roer omgooide. Ze begon met het maken van bewuste keuzes in haar privéleven en vond een baan met impact bij een duurzaam projectbureau. 

In dit webinar vertelt ze jou haar verhaal aan de hand van de 3 stappen naar waardevol werk. Zien we je dan?

Over Marieke

Het webinar wordt begeleid door Marieke Jacobs, mede-oprichter van BetekenisBaan.

Een paar jaar geleden doorliep ik zelf ook de zoektocht naar wat ik wilde met werk. Waar kom ik het meest tot m’n recht? Hoe maak ik de impact die ik wil maken? En hoe vind ik een baan ik echt energie van krijg? Vragen die me bezig hielden en die de nodige uitdagingen brachten.

Uiteindelijk zegde ik mijn baan op en koos ik voor werk met impact dat beter bij mij paste. Eén ding is zeker: daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

In dit webinar vertel ik je uitgebreider mijn verhaal en deel ik een concrete oefening voor meer focus in jouw ‘vindtocht’ naar een betekenisvolle loopbaan. Zie ik je dan?

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk