Webinar
'Maak werk van Waardevol Werk'

De 3 stappen naar een betekenisvolle carrière

Je maakt je zorgen over duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Dat is ook de reden dat je in je privéleven steeds bewustere keuzes maakt. Tegelijkertijd knaagt het aan je dat je in je werk weinig bijdraagt aan de wereld. Geregeld sluit je met een onvoldaan gevoel en weinig energie de werkdag af. 

Je hebt besloten dat je positieve impact wilt maken met je werk. Maar wat wil je dan wél precies? Je hebt wel eens op (duurzame) vacaturesites gekeken, maar je ziet niks waar je écht enthousiast van wordt. En af en toe vraag je jezelf af of je niet in je huidige werk wilt blijven om daar het verschil te maken?

Logische dilemma’s! Precies daar gaan we in het gratis Webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’ mee aan de slag. We delen de 3 concrete stappen naar een betekenisvolle carrière én we gaan direct aan de slag met de eerste stap. 

Ben je erbij?

Jij wilt..

Dit is voor jou als..

Dit is niet voor jou als..

Jij kan het verschil maken

We hoeven jou niet uit te leggen dat we in een wereld leven met grote maatschappelijke uitdagingen. Grondstoffen raken op, er is nog steeds ongelijkheid, en ondertussen zijn we er niet gelukkiger op geworden.

Het is tijd voor verandering. En die verandering vraagt om professionals zoals jij. Professionals die willen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld.  

Hoe jij dat doet is aan jou! Misschien denk je gelijk aan functietitels als duurzaamheidsadviseur of MVO-manager, maar gelukkig zijn er meer invullingen van een betekenisvolle carrière. 

Misschien blijf je in je huidige baan om daar een verandering te realiseren? Of zet je de stap naar een nieuwe plek, omdat jij daar meer kan betekenen? 

Wat je ook kiest: het begint bij te ontdekken wat jij wilt. We helpen je daarmee op weg in dit webinar. Ben je erbij? 

Hoe zou het voor je zijn...
als je een baan hebt die in lijn is met wie jij bent
én waarmee je ook nog eens een positieve impact maakt?

In dit webinar ontdek jij..

Hoe werk het precies?

Niet eerder een online webinar gevolgd? Geen zorgen, het is hartstikke leuk en makkelijk!

Het webinar vindt plaats in Zoom en je kunt via je browser meedoen. Je bepaalt zelf of je zichtbaar wilt zijn, door je camera en microfoon aan of uit te zetten.

Naast dat je veel handvatten en tips krijgt, gaan we ook direct met elkaar aan de slag. Verder is er genoeg ruimte om je vragen te stellen via de chat.

Deelname is gratis!

Zien we je in het webinar? Meld je dan snel aan!

DSC07705

WAT Anderen zeggen

Over Marieke

Het webinar wordt begeleid door Marieke Jacobs. Marieke is co-founder van BetekenisBaan en trainer Waardevol Werk. 

Marieke werkte bij Heineken toen het 4,5 jaar geleden tot haar door drong dat we 2 tot 3 aardbollen nodig hebben om onze behoeftes te voorzien.

Dat inzicht zorgde ervoor dat ze het roer omgooide. Ze begon met bewuste keuzes maken in haar privéleven én vond een baan met impact bij een duurzaam projectbureau. 

In dit webinar vertelt ze jou haar verhaal aan de hand van de 3 stappen naar waardevol werk. Zien we je dan?

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het gratis webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Laat je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte!