Vandaag in 5 dagbladen: een interview én onze eerste column

Vandaag hebben we dubbel leuk nieuws! We staan namelijk met een interview én column in o.a. het Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad en Haarlems Dagblad.  Eerlijk is eerlijk, daar zijn we best een beetje boel trots op! En.. het blijft hier niet bij.

Vanochtend vielen het Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad, de IJmuider Courant en Gooi- en Eemlander op de mat met daarin een interview over hoe wij BetekenisBaan zijn begonnen. Een verhaal over onze eigen loopbaan en hoe je zelf kunt kiezen voor verandering.  

En nog meer leuk nieuws: vandaag is ook onze eerste column gepubliceerd. De komende 8 weken schrijven we een wekelijkse column over het proces naar een betekenisvolle loopbaan. Een proces dat, zoals je mogelijk zelf ook merkt, gepaard gaat met spannende keuzes, zekerheden loslaten en uit je comfortzone gaan.

Wij kijken er naar uit om de komende weken in de pen te kruipen!

Benieuwd naar het interview en de column? Klik hieronder op de afbeelding en zoom in om het te lezen.
Of lees het interview en onze eerste column in je browser.  

Ps. als je het hele artikel hebt gelezen: uiteraard zijn mannen, vrouwen en alles daartussen in bij ons welkom!

Ook interessant

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.