Oud-deelnemer Marieke van Dijl te gast bij BNR Werkverkenners

Welke carrièreswitch heeft iemand gemaakt? En hoe is dat gegaan? In het radioprogramma Werkverkenners van BNR spreekt Rens de Jong elk week een carrièrekantelaar. Deze week in de uitzending is onze oud-deelnemer Marieke van Dijl aan het woord. Ze wilde graag wat anders met haar werk en meer impact maken. “Maar hoe en wat wil ik dan precies?”. Dat was de vraag waar Marieke mee rondliep en waar wij haar mee op weg hielpen.

Inmiddels werkt Marieke met veel plezier als programmaleider Duurzaamheid bij de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). Met als doel om niet alleen de kamperaar te motiveren duurzamer te reizen en collega’s mee te nemen om andere keuzes te maken, maar ook de sector te verduurzamen.

“Ik ga nu met heel veel plezier naar m’n werk. Ik leer elke dag wat nieuws en ik merk dat ik er een fijner gevoel aan overhoud.”

Wil je ook de stap zetten naar betekenisvol werk? Dan geeft Marieke het volgende aan je mee:

“Zet die stap. Wat is het ergste dat kan gebeuren? Het kan zijn dat je een misser begaat of een stap die niet bij je past. Ga uit van het positieve. Onderzoek waar je hart van klopt en maak die stap!

Luister het hele interview met Marieke hier: https://lnkd.in/gacVxkzP

Ook interessant

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.