masterclass Netwerkgesprekken voeren

Netwerkgesprekken ten volle benutten voor een impactvolle loopbaan

Je bent toe aan meer betekenis in je loopbaan. Je weet dat contact leggen met interessante organisaties en mensen met toffe banen je kan helpen in je zoektocht naar een impactvolle baan. Maar iets houdt je tegen..

Zit die ander wel op je te wachten? Hoe pak je zo’n gesprek aan? Met wie kun je het beste deze (digitale) koffietjes inplannen? En hoe geef je vervolg aan een gesprek? Het zijn vragen die door je hoofd spoken.

In de Masterclass Netwerkgesprekken voeren voor je betekenisvolle baan helpen we je daarom op weg in de wondere wereld van “koffietjes drinken”. 

Met praktische en direct toepasbare tips leren we je je hoe je waardevolle gesprekken aangaat met zowel bekenden als onbekenden en hoe daarmee je kansen vergroot voor een impactvolle baan. 

Je ontvangt de Masterclass na aankoop direct in je mailbox. 

Bemachtig jouw betekenisvolle baan

“Opeens zat ik in een sollicitatiegesprek. Dat was niet de bedoeling, maar wel met een positief resultaat”. Vol enthousiasme vertelt deze dame haar verhaal. Ze heeft een baan gevonden die bij haar past.

Een paar maanden eerder klopt ze bij ons aan. Lange tijd werkt ze bij dezelfde werkgever, maar ze voelt dat het niet meer klopt. Ze wil iets doen wat er écht toe doet en samen ontdekken we wat ze precies wil. 

Vervolgens gaat ze in gesprek. Ze spreekt met allerlei mensen die een baan hebben die ze interessant vindt of die bijdragen aan een vergelijkbare betekenisvolle missie. Zo spreekt ze de één na de ander.

In elk gesprek deelt ze wat ze zoekt. Wat ze wél graag wilt in haar betekenisbaan én wat ze niet wilt. 

En dan… een van die “oriënterende” gesprekken wordt plots een sollicitatiegesprek. Voor dat ze het weet maakt ze haar toekomstige werkgever zo enthousiast dat hij de match ziet. Hij biedt haar een baan aan.

Inmiddels werkt ze met veel voldoening aan haar duurzame missie in een rol die haar heel goed past. Zo kan het dus gaan!

Dit is één van de vele voorbeelden van mensen die hun betekenisvolle plek vinden door het voeren van gesprekken. Naast dat heel wat vacatures op vacaturewebsites staan, zijn er nog veel meer functies die ingevuld worden via het netwerk van een organisatie. 

Zonder het voeren van netwerkgesprekken loop je al die kansen mis.. 

Zullen we daar wat aan doen?

Hoe zou het voor je zijn...
als je Vol vertrouwen mensen benadert én spreekt
voor jouw impactvolle baan

Aan het einde van deze masterclass..

De investering voor deze masterclass is nu nog €27 incl. BTW.

WAT Anderen zeggen

Hoe zit de Masterclass in elkaar?

Na aankoop ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je de Masterclass direct kunt bekijken. Dit is wat je krijgt:

Met deze masterclass ga je zelf aan de slag (vandaar ook de lage prijs). Mocht je echt vastlopen, stuur dan een mail en we helpen je verder.

BetekenisBaan - vragen

Over Marieke

Het webinar wordt begeleid door Marieke Jacobs. Marieke is co-founder van BetekenisBaan en trainer Waardevol Werk. 

Marieke werkte bij Heineken toen het 4,5 jaar geleden tot haar door drong dat we 2 tot 3 aardbollen nodig hebben als we zo met elkaar blijven doorleven.

Dat inzicht zorgde ervoor dat ze het roer omgooide. Ze begon met het maken van bewuste keuzes in haar privéleven en vond een baan met impact bij een duurzaam projectbureau. 

In dit webinar vertelt ze jou haar verhaal aan de hand van de 3 stappen naar waardevol werk. Zien we je dan?

Over Marieke

In de Masterclass deelt Marieke Jacobs alle tips en strategieën voor het voeren van netwerkgesprekken. Marieke is medeoprichter van BetekenisBaan en trainer Waardevol Werk. 

Een paar jaar geleden doorliep Marieke de zoektocht naar een betekenisvolle loopbaan. Waar kom ik het meest tot mijn recht? Hoe maak ik de impact die ik wil maken? Waar vind ik voor mezelf dé plek waar alles samen komt? Het zijn vragen die ze zichzelf stelde. 

Het voeren van netwerkgesprekken hielp haar uiteindelijk aan meerdere betekenisvolle banen. Banen die nooit als vacature het licht zagen.

In deze Masterclass deelt Marieke jou al haar waardevolle tips en tricks voor het voeren van netwerkgesprekken voor jouw betekenisvolle baan. 

Ben je er klaar voor?

Veelgestelde vragen

Na je aankoop krijg je binnen 5 minuten toegang tot de Masterclass. Je ontvangt hiervoor een mail. De Masterclass kan je dan direct bekijken. 

De Masterclass is nu nog €27 incl. BTW. Omdat de Masterclass veel waarde heeft, gaat de prijs binnenkort omhoog. 

Voor professionals die de stap willen zetten naar een loopbaan met duurzame of maatschappelijke impact. Deze masterclass is voor jou als je merkt dat je je netwerkskills wilt verbeteren. 

We bieden op dit moment onbeperkte toegang tot de masterclass. Mochten er in de toekomst veranderingen zijn, dan zullen we je ruim van tevoren informeren en zorgen voor een passende oplossing.

Stuur dan gerust een mailtje naar info@betekenisbaan.nl. We helpen je graag verder!

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk