Medeoprichter Marieke genomineerd voor DJ100 van 2021

Wauw, onze medeoprichter Marieke is genomineerd voor de Duurzame Jonge 100 van 2021! En terwijl de jury de selectie van 200 genomineerden beoordeelt, kun jij je stem uitbrengen. Help jij Marieke aan een plek in de lijst?

Elk jaar wordt er door de Duurzame Jonge 100 een een lijst van duurzame jonge koplopers geselecteerd die op hun manier laten zien dat duurzaamheid mogelijk is. Dit jaar waren er ruim 300 aanmeldingen die op allerlei verschillende manieren hun steentje bijdragen. Van sociale innovatie tot duurzame consumptie en van natuurbehoud tot eerlijke handel.

Uit alle aanmeldingen is uiteindelijk een selectie van 200 genomineerden gemaakt, die de 10-koppige jury nu beoordeelt. Daarbij wordt gelet op de impact, innovatie, visie en inspiratie van deze initiatieven. Terwijl de jury de nominaties onder de loep neemt, kan jij ook je stem laten horen. Want bij gelijke beoordeling van de jury, wordt er gekeken naar de stem van het publiek. Jouw stem kan dus doorslaggevend zijn.

Marieke is genomineerd voor haar bijdrage aan BetekenisBaan en KlimaatGesprekken. Als medeoprichter van BetekenisBaan ontwikkelde Marieke samen met Pleuni de Waardevol Werk-aanpak en begeleide ze alle programma’s en online workshops die tot nu toe plaatsvonden. Met haar inspanning en enthousiasme inspireerde ze duizenden professionals om actie te ondernemen richting een betekenisbaan. 

Naast haar bijdrage aan BetekenisBaan heeft Marieke zich 4,5 jaar ingezet voor Stichting KlimaatGesprekken, waar ze als senior klimaatcoach en trainer bijdroeg om klimaatvriendelijke keuzes normaal te maken.

Vind jij dat Marieke een plek in de lijst heeft verdiend? Breng je stem uit via dj100.nl/stem!

Ook interessant

Ben jij klaar voor een volgende stap?

Heb jij besloten dat het tijd is om ook werk te maken van je duurzame of maatschappelijke ambities op carrièrevlak? Grote kans dat je je dan afvraagt: wat wil ik eigenlijk en hoe pak ik dat aan?

Precies daarmee gaan we aan de slag in ons gratis webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. We zetten samen de eerste stap naar meer betekenis in je (huidige) werk én je krijgt concrete handvatten hoe je daarna verder kan. Ben je erbij?

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.