Masterclass
Ontdek de richting van jouw betekenisvolle loopbaan

Bepaal jouw Duurzame of maatschappelijke Bijdrage

‘Ik wil iets met duurzaamheid’ of ‘Ik wil werk wat ertoe doet’. Je hoort het jezelf geregeld zeggen. Je merkt al een tijdje dat je huidige werk niet meer past bij je idealen en dat schuurt behoorlijk. 

Dat je niet meer op je plek zit, kost de nodige energie en geeft weinig voldoening. Je weet dat je wat anders wilt en dat je meer van betekenis wilt zijn. Maar de grote vraag is: wat wil je dan wél?

Logisch ook dat je het niet weet, want de mogelijkheden voor een baan met impact zijn eindeloos. Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer zit.

In de interactieve Masterclass ‘Ontdek de richting van jouw betekenisvolle loopbaan’ gaan we onderzoeken welke duurzame of maatschappelijke impact jij wilt maken in je werk. Zodat jij vervolgens met meer focus en vanuit rust en vertrouwen je weg kunt vervolgen naar een betekenisvolle loopbaan.

De Masterclass is op maandag 27 februari van 19:30 – 21:30 uur via Zoom.

Herken je dit?

Jij kan het verschil maken

We hoeven jou niet uit te leggen dat we in een wereld leven met grote maatschappelijke uitdagingen. Grondstoffen raken op, er is veel ongelijkheid en ondanks de groeiende welvaart zijn we er niet gelukkiger op geworden.

Het is tijd voor verandering. En die verandering vraagt om professionals zoals jij. Professionals die willen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld.  

Hoe jij dat doet is aan jou! Gaat jouw enthousiasme de zeespiegel doen dalen? Jaag jij met jouw eindeloze energie de energietransitie aan? Of gaat jouw creativiteit de diversiteitsproblematiek te lijf? Jij kan het verschil maken met een betekenisvolle baan waar jij én de wereld beter van worden!

Wat je ook kiest: het begint bij het ontdekken welke richting jij op wilt in je loopbaan. Daarmee gaan we aan de slag in deze Masterclass. Ben je erbij? 

Dit is voor jou als..

Dit is niet voor jou als..

In deze Masterclass ontdek jij..

Hoe werkt het precies?

In deze interactieve Masterclass ontdek je welke en duurzame of maatschappelijke impact je wilt maken. Ook weet je welke vervolgacties je wilt ondernemen richting jouw betekenisvolle carrière: een loopbaan waar jij voldoening en energie uit haalt.

Dit Masterclass is online via Zoom. Vanwege de interactie zijn er beperkt aantal plekken. Vol = vol

De Masterclass vindt plaats op maandag 27 februari van 19:30 – 21:30 uur.

Deelname bedraagt voorlopig €17 incl. BTW. 

Zien we je in de Masterclass? Meld je dan snel aan!

DSC07705

WAT Anderen zeggen over onze aanpak

Over Marieke

De Masterclass wordt begeleid door Marieke Jacobs. Marieke is co-founder van BetekenisBaan en trainer Waardevol Werk. 

Marieke werkte bij Heineken toen het 6 jaar geleden tot haar door drong dat we 2 tot 3 aardbollen nodig hebben om in onze behoeftes te voorzien.

Dat inzicht zorgde ervoor dat ze het roer omgooide. Ze begon met het maken van bewuste keuzes in haar privéleven en vond een baan met impact bij een duurzaam projectbureau. 

In de Masterclass begeleidt ze jou met concrete handvatten om erachter te komen hoe jij het verschil wilt maken. Daarnaast deelt ze vanuit haar eigen ervaring lessen die jou direct verder kunnen helpen.

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.