Masterclass
in 3 stappen naar
een betekenisvolle
carrière

Maak werk van jouw duurzame ambities

Je merkt al een tijdje dat je iets anders wilt met je werk. Je werk matcht niet meer met je idealen en je komt in je baan niet meer genoeg tot je recht. 

Dat je niet meer op je plek zit, kost de nodige energie en geeft weinig voldoening. Je neemt je geregeld voor om te ontdekken wat je dan wél wilt, maar daadwerkelijk in actie komen blijkt vaak toch lastig. 

Logisch ook, want als jij niet weet welke stappen je kunt zetten, motiveert dat niet om actie te ondernemen. Maar zonder actie is verandering onmogelijk…

Daarom delen we in de Masterclass ‘In 3 stappen naar een betekenisvolle carrière’ concrete tips over hoe jij ontdekt wat je wél wilt met loopbaan, en gaan we direct samen aan de slag. Zo zet jij de stap naar een carrière waarin jij de impact maakt waar de wereld én jij beter van worden!

Herken je dit?

Jij kan het verschil maken

We hoeven jou niet uit te leggen dat we in een wereld leven met grote maatschappelijke uitdagingen. Grondstoffen raken op, er is veel ongelijkheid en ondanks de groeiende welvaart zijn we er niet gelukkiger op geworden.

Het is tijd voor verandering. En die verandering vraagt om professionals zoals jij. Professionals die willen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld.  

Hoe jij dat doet is aan jou! Gaat jouw enthousiasme de zeespiegel doen dalen? Jaag jij met jouw eindeloze energie de energietransitie aan? Of gaat jouw creativiteit de diversiteitsproblematiek te lijf? Jij kan het verschil maken met een betekenisvolle baan waar jij én de wereld beter van worden!

Wat je ook kiest: het begint bij het nemen van de juiste stappen om te ontdekken wat je wilt. Daarmee gaan we aan de slag in deze Masterclass. Ben je erbij? 

Dit is voor jou als..

Dit is niet voor jou als..

In deze Masterclass ontdek jij..

Hoe werkt het precies?

In deze interactieve Masterclass gaan we aan de slag met de 3 bewezen stappen naar een betekenisvolle carrière. Door interactieve oefeningen heb jij na deze Masterclass een beter beeld van hoe jij met je werk impact wilt en kunt maken. Ook weet je welke vervolgacties je wilt ondernemen richting jouw betekenisvolle carrière: een loopbaan waar jij voldoening en energie uit haalt.

Dit is een interactieve Masterclass met maximaal 12 deelnemers en vindt plaats via Zoom.

De Masterclass vindt plaats op maandag 28 juni van 19:30 – 21:30 uur.

Deelname bedraagt nu tijdelijk maar €27 incl. BTW. 

Zien we je in de Masterclass? Meld je dan snel aan!

DSC07705

WAT Anderen zeggen over onze aanpak

Over Marieke

De Masterclass wordt begeleid door Marieke Jacobs. Marieke is co-founder van BetekenisBaan en trainer Waardevol Werk. 

Marieke werkte bij Heineken toen het 4,5 jaar geleden tot haar door drong dat we 2 tot 3 aardbollen nodig hebben om in onze behoeftes te voorzien.

Dat inzicht zorgde ervoor dat ze het roer omgooide. Ze begon met het maken van bewuste keuzes in haar privéleven en vond een baan met impact bij een duurzaam projectbureau. 

In de Masterclass begeleidt ze jou met concrete handvatten om erachter te komen hoe jij het verschil wilt maken. Daarnaast deelt ze vanuit haar eigen ervaring lessen die jou direct verder kunnen helpen.

JA, IK MELD MIJ AAN - Masterclass

‘In 3 stappen naar een betekenisvolle carrière’

Datum: maandag 28 mei
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: online via Zoom
Kosten: € 27 incl. BTW

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.