Marieke te gast in de Duurzame Podcast

Jaja, onze Marieke was te gast bij De Duurzame Podcast! Samen met Thijs Lindhout en Franke Beijer ging ze in gesprek over hoe je in de loopbaan duurzame keuzes maakt en gaat voor die betekenisvolle baan.

Want hoe zet je nou de stap naar die duurzame baan? Hoe ontdek je wat je wilt en hoe je daar invulling aan geeft? Logische vragen en precies daarover gaat het in deze aflevering.

Sowieso is De Duurzame Podcast een aanrader om te luisteren. Het is een podcast voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid. Of je er nu actief meer bezig bent of niet. Het doel is om je te inspireren, van kennis te voorzien en te motiveren om in actie te komen. Met een vleugje humor, want het onderwerp is al serieus genoeg.

Elke dinsdag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar waarin een expert wordt geïnterviewd door een specifiek onderwerp. Deze week kwam Marieke langs en ze geeft je in de aflevering allerlei tips om de stap te zetten naar werk waar je voldoening en energie uit haalt. 

Benieuwd naar het gesprek? Luister het gesprek via Spotify of bekijk het via Youtube.

Ook interessant

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.