Uitnodiging lunchwebinar: de betekenisvolle loopbaan van.. Leonie Dorresteijn – dinsdag 30 april, 12:05 uur

In een tijd waarin veel mensen verlangen naar werk dat niet alleen voldoening geeft maar ook maatschappelijke impact heeft, komt de vraag op: hoe maak je de overstap naar zo’n betekenisvolle carrière? Daarom zijn we heel blij om te delen dat we op dinsdag 30 april om 12:05 uur Leonie Dorresteijn te gast hebben in ons lunchwebinar om haar verhaal over haar impactvolle loopbaan te delen.

Leonie vertelt over haar carrière van consultancy binnen een corporate tot haar huidige rol als freelance Sustainability Consultant bij nlmtd. Ze zal onder andere delen hoe ze psychologie, duurzaamheid en consultancy heeft gecombineerd in haar betekenisvolle werk.

Verwacht een openhartig verhaal over belangrijke inzichten die Leonie’s loopbaan hebben gevormd én praktische tips over hoe je zelf stappen kunt zetten naar een impactvolle carrière.

Dit lunchwebinar biedt zowel de ruimte om van Leonie’s ervaringen te leren als ook je vragen stellen over de stap naar een betekenisvolle loopbaan.

Praktische details

  • Datum: dinsdag 30 april
  • Tijd: 12:05 – 12:55 uur
  • Locatie: digitaal via Zoom, je ontvangt de link na aanmelden
  • Deelname: gratis

We maken er een interactieve sessie van, dus we nodigen je uit om je camera aan te zetten.

Zien we je op dinsdag 30 april bij het lunchwebinar? Meld je aan!

Ook interessant

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.