Tess to Sustainability x BetekenisBaan

Dat er nu iets moet gebeuren is zeker, besloot Tess van de podcast Tess to Sustainability. Met inspirerende interviews en een hoop proberen, vindt Tess stap voor stap haar pad naar een duurzaam leven. Ook het ontdekken van een betekenisvolle baan komt daarbij kijken, waarover ze in gesprek gaat met onze mede-oprichter Marieke. Een persoonlijk gesprek met concrete tips voor meer betekenis in je werk.

De wereld is te bijzonder om te verpesten. Daarom besloot Tess op weg te gaan naar een duurzaam leven en dit op te nemen in haar podcast Tess to Sustainability. Met vallen en opstaan vindt Tess haar pad naar een duurzamer bestaan. In elke aflevering een andere gast die haar inspireert én uitdaagt met een challenge. Zo at Tess twee weken helemaal plantaardig (oké, bijna helemaal dan) en liet ze al haar spullen door haar handen gaan om te minimaliseren. 

In aflevering 7 gaat Tess in gesprek met onze mede-oprichter Marieke, waarin Marieke vertelt over haar eigen persoonlijke duurzame reis en het ontstaan van BetekenisBaan. Daarnaast vertelt Marieke concrete handvatten hoe je jouw betekenisvolle missie vind en je waarden en talenten ontdekt.

Benieuwd naar het gesprek? Luister ‘m hieronder of in je favoriete podcastapp: Spotify, Apple Podcasts en PodNL.

 

Ook interessant