In 3 stappen een baan met impact

Wij helpen jou als professional in 3 bewezen stappen naar een betekenisvolle carrière. Zo maak jij de impact waar de wereld én jij beter van worden. 

Download ons gratis e-book:

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

EINDELOOS STRUINEN OP (DUURZAME) VACATUREBANKEN

Je maakt je zorgen over duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Dat is ook de reden dat je in je privéleven steeds bewustere keuzes maakt. 

Tegelijkertijd knaagt het aan je dat je in je werk weinig bijdraagt aan de wereld, of een bijdrage levert die niet helemaal bij jou past. Geregeld sluit je met een onvoldaan gevoel en weinig energie de werkdag af. 

Je hebt besloten dat je meer of een andere positieve impact wilt maken met je werk. Maar wat wil je dan precies? 

Je hebt wel eens op (duurzame) vacaturesites gekeken, maar je ziet niks waar je écht enthousiast van wordt. Of dan toch je huidige werk blijven doen om daar het verschil te maken? 

Logische dilemma’s! 

Jij wilt..

Wij kunnen je helpen als..

Wij kunnen je niet helpen als..

Jij kan het verschil maken

Het is tijd voor verandering. En die verandering vraagt om professionals zoals jij. Professionals die willen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld.  

Hoe jij dat doet is aan jou! Misschien denk je gelijk aan functietitels als duurzaamheidsadviseur of MVO-manager, maar gelukkig zijn er nog veel meer invullingen van een betekenisvolle carrière. 

Misschien blijf je in je huidige baan om daar een verandering te realiseren? Of zet je de stap naar een nieuwe plek, omdat jij daar meer kan betekenen? 

Wat je ook kiest: het begint bij ontdekken wat jij wilt. We helpen je daarmee op weg in het e-book ‘In 3 stappen naar een betekenisvolle carrière’.

Na het lezen van dit e-book weet jij

Over Marieke & Pleuni

Wij zijn Marieke Jacobs en Pleuni de Kind. Samen zijn wij oprichters van BetekenisBaan en trainers Waardevol Werk. 

Een paar jaar geleden doorliepen wij allebei zelf de zoektocht naar wat we wilden met werk. Waar komen we het meest tot ons recht? Hoe maken we de impact die we willen maken? En hoe vinden we een baan waar we echt energie van krijgen? Vragen die ons allebei bezighielden en die de nodige uitdagingen brachten.

Uiteindelijk zegden we allebei onze banen bij grote bedrijven op en kozen we voor werk met impact dat beter bij ons paste. Eén ding is zeker: daar hebben we allebei nog geen dag spijt van gehad.

We helpen je graag aan jouw betekenisvolle loopbaan!

Download de 3 bewezen stappen
naar een Baan met impact

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. We gaan zorgvuldig met je gegevens om.

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.