Gratis groei gesprek

Wil jij meer duurzame of maatschappelijke impact maken in je carrière? Ben je klaar voor om met je werk het verschil te maken op een manier die bij jou past?

Meld je dan aan om kans te maken op een gratis groei gesprek!

Elke maand selecteren we 2 professionals voor een gratis groei gesprek van 45 minuten. We zetten daarin samen de volgende stap naar jouw betekenisvolle carrière. 

Jij kan het verschil maken

Het is ons doel om professionals te helpen om betekenisvolle keuzes te maken in hun carrière. Naast dat we dat belangrijk vinden, vinden we dat ook nog eens erg leuk!

We helpen jou daarom graag in een gesprek om te ontdekken op welke manier jij een bijdrage wilt leveren en welke stappen jij kunt zetten naar een betekenisvolle carrière. 

We selecteren rond elke 15e en 30e van de maand 2 kandidaten voor een gratis groei gesprek. Het volgende selectiemoment is op donderdag 15 april

Als je geselecteerd wordt voor een groei gesprek krijg je daarover van ons een persoonlijk bericht om een geschikt moment te prikken. 

Tijdens een groei gesprek kijken we waar jij staat en krijg je van ons tips voor de vervolgstappen naar jouw betekenisvolle carrière. 

Om alvast een beeld te krijgen hoe we je kunnen helpen, vragen we je vooraf een aantal vragen te beantwoorden. 

Hoe maak je kans?