Gratis
Groei Gesprek

2 tips voor een betekenisvolle carrière

Je merkt dat je al een tijdje niet meer met werk op je plek zit. Dat kan zijn, omdat je werk doet wat niet meer past bij je idealen. Of omdat je merkt dat je niet meer genoeg tot je recht komt in je baan.

Wat het ook is, werk kost je de nodige energie en je haalt er nu weinig voldoening eruit. Dat je iets anders wilt met je loopbaan weet je inmiddels, maar wat wil je dan en hoe pak je die zoektocht aan?

We helpen je graag op weg in een gratis groei gesprek!

Elke week selecteren we 1 professional voor een gratis groei gesprek van 30 minuten. We zetten daarin samen de volgende stap naar jouw betekenisvolle carrière en geven je 2 concrete tips waar jij direct mee verder kan. 

Een stap vooruit

Het is ons doel om professionals te helpen om betekenisvolle keuzes te maken in hun carrière. Naast dat we dat belangrijk vinden, vinden we dat ook nog eens erg leuk!

We helpen jou daarom graag in een gesprek om te ontdekken op welke manier jij een bijdrage wilt leveren en welke stappen jij kunt zetten naar een betekenisvolle carrière. 

We selecteren aan het begin van elke week een professional voor een gratis groei gesprek. 

Als je geselecteerd wordt voor een groei gesprek krijg je daarover van ons een persoonlijk bericht om een geschikt moment te prikken. 

Tijdens een groei gesprek kijken we waar jij staat en krijg je van ons tips voor de vervolgstappen naar jouw betekenisvolle carrière. 

Om alvast een beeld te krijgen hoe we je kunnen helpen, vragen we je vooraf een aantal vragen te beantwoorden. 

Hoe maak je kans?

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.