Video – Gaan met die betekenisvolle baan: zo zet je de stap

Waarom doe ik dit werk? Wat is de impact ervan? Maakt het me gelukkig? Een groeiende groep mensen wil de duizenden uren die ze op hun werk doorbrengen niet alleen (meer) besteden aan geld verdienen. Het bijdragen aan een mooiere wereld wordt steeds belangrijker. MaatschapWij vroeg Marieke hoe wij met BetekenisBaan helpen met het maken van de stap naar betekenisvol werk. “Het is goed voor de wereld én voor jezelf.”

Je vindt het videointerview hieronder en het artikel lees je hier

Ook interessant

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.