De BetekenisBaan Podcast is live!

Yesss, daar zijn we met tof bericht. Tromgeroffel….. De BetekenisBaan Podcast is live!Met een hoop enthousiasme en een gezonde dosis spanning zijn we ontzettend blij om dit bericht met je te delen.In De BetekenisBaan Podcast nemen wij je mee in welke stappen jij kunt zetten richting een impactvolle loopbaan. Je hoort concrete tips, inspirerende interviews en waardevolle inzichten. Met als doel dat jij betekenisvol werk gaat doen waar jij én de wereld beter van worden.Vanaf nu zijn de eerste 5 afleveringen te beluisteren op Spotify. Binnenkort kun je óók terecht bij Apple Podcasts.

We zijn echt ontzettend benieuwd wat je ervan vindt. En we vinden het heel erg leuk als je wat laten horen als je een of meer afleveringen hebt geluisterd.Ps. heb je een idee, onderwerp of vraag voor deze podcast? Laat het weten, dat vinden super leuk!

Ook interessant

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.