Bemachtig jouw
betekenisvolle baan

De stap naar jouw ideale betekenisbaan

Je bent op zoek naar een nieuwe baan waarin jij duurzame of maatschappelijke impact maakt op een manier die bij jou past. Je hebt een helder beeld van wat je het allerliefste zou willen, maar het lukt (nog) niet om die baan daadwerkelijk te krijgen.

Je hebt scherp voor ogen wat jij het allerliefste wilt met je nieuwe baan, maar die baan ook echt bemachtigen blijkt een uitdaging. Weet je niet waar je deze baan vindt? Krijg je jezelf niet in beweging? Krijg je keer op keer een ‘nee’ na een sollicitatie? Loop je er wellicht tegenaan dat je met niemand kan sparren in dit hele proces?

Laten we dan 1:1 aan de slag gaan om jouw betekenisvolle baan te bemachtigen. Je krijgt concrete feedback en tips voor het vinden van nieuw werk én we staan stil bij de mentale belemmeringen die je tegenkomt. 

Interesse? Plan met ons een vrijblijvend ontdekgesprek!

Herken je dit?

We helpen je bij...

Onze aanpak

Zoals je waarschijnlijk zelf ook al hebt gemerkt is het verkrijgen van jouw nieuwe baan zowel een praktisch als mentaal proces. Ga je echt solliciteren op deze baan? Hoe pak je een netwerkgesprek aan? Hoe ga je om met de tegenslag van een afwijzing? Wat zijn interessante organisaties om te benaderen? Hoe laat je een overtuigende indruk achter? Hoe kun je omgaan met de spanning voor een sollicitatieproces? En zo kunnen we nog even doorgaan..

Grote kans dat dit herkenbare vragen zijn voor jou. Dat is ook precies de rede waarom we in dit traject zowel aan het mentale als praktische aspect van solliciteren aandacht besteden.

mentaal

De stap naar een nieuwe baan is een spannend proces. Netwerken, keuzes maken, solliciteren, etc. We kijken samen welke belemmeringen jij in dit proces tegenkomt en hoe je hiermee om kunt gaan. 

Praktisch

Uiteindelijk vind je alleen die nieuwe baan als jij ook echt in actie komt. We bepalen samen welke acties jij kunt ondernemen en geven concrete en praktische feedback waar jij direct mee verder kan. 

Plan een kennismaking

Wil je eerst eens kennismaken en samen ontdekken of het BBB-Traject bij je past? Je kunt vrijblijvend een afspraak met ons inplannen. 

Samen kijken we dan waar jij staat en wat jij nodig hebt om jouw betekenisvolle baan te bemachtigen. 

Hoe ziet het traject eruit?

Het Bemachtig je Betekenisvolle Baan-traject is een 1:1-traject waarin we jouw sparringspartner zijn om jouw betekenisvolle baan te krijgen. 

De sessies vinden online via Zoom plaats. In overleg is het ook mogelijk om in Amsterdam af te spreken.

Voorwaarde voor de begeleiding
Een voorwaarde om dit traject te doen, is dat je helder hebt wat voor werk jij het allerliefst wilt doen. Je heb met ons, met een loopbaancoach of op eigen kracht een helder beeld gevormd van wat jij zoekt in een nieuwe betekenisbaan. Natuurlijk kan het zo zijn dat je nog vraagtekens hebt over wat je precies wilt, maar globaal heb je daar een goed beeld van.  

Aanmelden
Wil jij samen aan de slag om jouw betekenisvolle baan te bemachtigen? Plan een ontdekgesprek in.  

WAT Anderen zeggen

Over Marieke & Pleuni

Je wordt in dit traject begeleid door Marieke Jacobs of Pleuni de Kind. Samen zijn wij oprichters van BetekenisBaan en trainers Waardevol Werk. 

Een paar jaar geleden doorliepen wij allebei zelf de zoektocht naar wat we wilden met werk. Waar komen we het meest tot ons recht? Hoe maken we de impact die we willen maken? En hoe vinden we een baan waar we echt energie van krijgen? Vragen die ons allebei bezighielden en die de nodige uitdagingen brachten.

Uiteindelijk zegden we allebei onze banen bij grote bedrijven op en kozen we voor werk met impact dat beter bij ons paste. Eén ding is zeker: daar hebben we allebei nog geen dag spijt van gehad.

In de begeleiding reiken we je concrete handvatten aan om jouw betekenisbaan te bemachtigen. Daarnaast delen we vanuit eigen ervaring lessen die jou direct verder helpen.