Bedankt voor het downloaden van ons
e-book

Het e-book met daarin 3 bewezen stappen naar betekenisvol werk wat ertoe doet, verschijnt binnen 5 minuten in je inbox. We hopen dat je veel hebt aan de concrete oefeningen en tips die we met je delen. 

 

En.. kom naar het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’?

Hoewel er veel toepasbare tips en oefeningen in het e-book staan, weten we ook dat er met alleen scrollen door een e-book niet veel zal veranderen in jouw werksituatie. Er is daadwerkelijk actie nodig om daar verandering in te krijgen. 

Daarom bieden we je naast het e-book het gratis webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’ aan.  

In dit gratis webinar gaan we direct samen aan de slag met de eerste stap naar een betekenisvolle carrière en geven we nog meer waardevolle tips.

Zo heb jij na het webinar meteen meer focus in jouw zoektocht naar meer betekenis in je carrière!

Herken je dit?

Je maakt je zorgen over duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Dat is ook de reden dat je in je privéleven steeds bewustere keuzes maakt. Tegelijkertijd knaagt het aan je dat je in je werk weinig bijdraagt aan de wereld, of een bijdrage levert die niet helemaal bij jou past. Geregeld sluit je met een onvoldaan gevoel en weinig energie de werkdag af. 

Je hebt besloten dat je meer of een andere positieve impact wilt maken met je werk. Maar wat wil je dan precies? Je hebt wel eens op (duurzame) vacaturesites gekeken, maar je ziet niks waar je écht enthousiast van wordt. Of dan toch je huidige werk blijven doen om daar het verschil te maken?

Jij wilt..

Dit is voor jou als..

Dit is niet voor jou als..

Jij kan het verschil maken

We hoeven jou niet uit te leggen dat we in een wereld leven met grote maatschappelijke uitdagingen. Grondstoffen raken op, er is veel ongelijkheid en ondanks de groeiende welvaart zijn we er niet gelukkiger op geworden.

Het is tijd voor verandering. En die verandering vraagt om professionals zoals jij. Professionals die willen bijdragen aan een duurzame en sociale wereld.  

Hoe jij dat doet is aan jou! Misschien denk je gelijk aan functietitels als duurzaamheidsadviseur of MVO-manager, maar gelukkig zijn er nog veel meer invullingen van een betekenisvolle carrière. 

Misschien blijf je in je huidige baan om daar een verandering te realiseren? Of zet je de stap naar een nieuwe plek, omdat jij daar meer kan betekenen? 

Wat je ook kiest: het begint bij ontdekken wat jij wilt. We helpen je daarmee op weg in dit webinar. Ben je erbij? 

Hoe zou het voor je zijn...
als je een baan hebt die in lijn is met wie jij bent
En waarmee je ook nog eens een positieve impact maakt?

In dit webinar ontdek jij..

Hoe werkt het precies?

Niet eerder een online webinar gevolgd? Geen zorgen, het is hartstikke leuk en gemakkelijk!

Het webinar vindt plaats via Zoom en je kunt via je browser meedoen. Je bepaalt zelf of je zichtbaar wilt zijn, door je camera en microfoon aan of uit te zetten.

Naast dat je veel handvatten en tips krijgt, gaan we ook direct met elkaar aan de slag. Verder is er genoeg ruimte om je vragen te stellen via de chat.

Deelname is gratis!

Zien we je in het webinar? Meld je dan snel aan!

DSC07705

WAT Anderen zeggen

Over Marieke & Pleuni

Het webinar wordt begeleid door Marieke Jacobs of Pleuni de Kind. Samen zijn wij oprichters van BetekenisBaan en trainers Waardevol Werk. 

Een paar jaar geleden doorliepen wij allebei zelf de zoektocht naar wat we wilden met werk. Waar komen we het meest tot ons recht? Hoe maken we de impact die we willen maken? En hoe vinden we een baan waar we echt energie van krijgen? Vragen die ons allebei bezighielden en die de nodige uitdagingen brachten.

Uiteindelijk zegden we allebei onze banen bij grote bedrijven op en kozen we voor werk met impact dat beter bij ons paste. Eén ding is zeker: daar hebben we allebei nog geen dag spijt van gehad.

In dit webinar vertellen we jou ons verhaal aan de hand van de 3 stappen naar waardevol werk. Zien we je dan?

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk