1:1
traject

De stap naar een betekenisvolle carrière

Geregeld sluit je de dag met weinig energie en voldoening af. Je merkt dat het werk wat je doet niet meer matcht met de idealen en waarden die je hebt. Je weet dat je het liefst in je werk duurzame of maatschappelijke wilt maken, maar wat wil je dan precies en hoe dan?

Welke betekenisvolle bijdrage wil je hebben? En op wat voor manier wil jij dat in je werk doen? En wil je dan ergens anders aan de slag of toch in je huidige organisatie het verschil maken?

Logische vragen! En de antwoorden daarop gaan alleen komen als jij er tijd voor neemt om daar bij stil te gaan. Dit is dan ook precies waar we in het 1:1 Traject mee aan de slag gaan. 

Tijdens het 1:1  Traject krijg je tools aangereikt om de richting van je impactvolle loopbaan te bepalen. Na afloop heb jij helder welke impact jij in je carrière wilt maken, wat voor werk er bij je past en weet je welke acties je kunt ondernemen naar een betekenisvolle baan.

Herken je dit?

Jij wilt..

Jij kan het verschil maken

We leven in een wereld waarin we steeds maar meer, meer en meer willen. Grondstoffen raken op, de biodiversiteit neemt af, er is nog steeds ongelijkheid, en ondertussen zijn we er niet gelukkiger op geworden.

Jij weet dat het tijd is voor verandering. Dat de wereld vraagt om een nieuwe economie. Een economie die betekenis heeft en waarin we streven naar wat goed is voor ons als persoon én voor de wereld om ons heen.

Gaat jouw enthousiasme de zeespiegel doen dalen? Jaag jij met jouw eindeloze energie de energietransitie aan? Of gaat jouw creativiteit de diversiteitsproblematiek te lijf? Jij kan het verschil maken met een betekenisvolle baan waar jij én de wereld beter van worden!

Hoe dan?! Wij helpen jou met het vinden van die waardevolle plek die echt bij je past.

WAT Anderen zeggen

Plan een kennismaking

Wil je eerst eens kennismaken en samen ontdekken of het 1:1 Traject bij je past? Je kunt vrijblijvend een afspraak met ons inplannen. 

Samen kijken we dan waar jij staat en wat jij nodig hebt voor een betekenisvolle carrière waar jij energie en voldoening uit haalt. 

HOe ziet het traject eruit?

Het 1:1 Traject is een traject van 6x 1-op-1 momenten die verspreid zijn over meerdere maanden. Tijdens de gesprekken ontdekken we stap voor stap samen welke duurzame of maatschappelijke bijdrage jij wilt leveren in je werk, wat voor werk er bij je past én maak je een concreet actieplan hoe je daar gaat komen.

In de tijd tussen de 1-op-1 momenten krijg je concrete oefeningen die op een gestructureerde manier helpen te achterhalen wat jij wilt met je werk. Zodat jij daarna stappen kan zetten richting een betekenisvolle carrière waar je energie en voldoening uithaalt. 

Tijdens het traject..

Wat levert het op?

Na dit traject heb je een beter beeld van de manier waarop jij een betekenisvolle bijdrage wilt leveren in je werk en ben je in staat om hier stappen naar te zetten.

Binnenkort start de volgende online Workshop Waardevol Werk. Zet jezelf hieronder alvast op de wachtlijst, dan ontvang je als eerste de data.

WAT Anderen zeggen

Over Marieke

Het 1-op-1 traject wordt begeleid door Marieke Jacobs. Marieke is co-founder van BetekenisBaan en trainer Waardevol Werk. 

Marieke werkte bij Heineken toen het 4,5 jaar geleden tot haar door drong dat we 2 tot 3 aardbollen nodig hebben om onze behoeftes te voorzien.

Dat inzicht zorgde ervoor dat ze het roer omgooide. Ze begon met bewuste keuzes maken in haar privéleven én vond een baan met impact bij een duurzaam projectbureau. 

In het programma begeleidt ze jou  met concrete handvatten om erachter te komen hoe jij het verschil wilt maken op een manier die bij jou past. 

Over onze begeleiding

Het programma wordt begeleid door een ervaren begeleider uit ons team. Iemand die de zoektocht naar betekenisvol werk maar al te goed kent. 

Waar komen we het meest tot ons recht? Hoe maken we de impact die we willen maken? En hoe vinden we een baan waar we echt energie van krijgen? Vragen die ons allemaal hebben bezig gehouden en de nodige uitdagingen brachten. 

In het de begeleiding reiken we je concrete handvatten aan om erachter te komen hoe jij het verschil wilt maken. Daarnaast delen we vanuit eigen ervaring lessen die jou direct verder helpen.

JA, Houd mij op de hoogte van nieuwe data voor de Workshop Waardevol Werk

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR het gratis WEBINAr 'Maak werk van WAARDEVOL WERK'

Binnenkort zijn er weer nieuwe mogelijkheden voor het webinar ‘Maak werk van Waardevol Werk’. Wil je hierbij zijn? Laat je gegevens dan achter, dan houden we je op de hoogte.